Hatha; Yoga; Leiderdorp; LeyhofSinds het begin van dit jaar kun je bij Studio Results! ook Hatha Yoga lessen volgen; op maandagochtend bij Armanda en op woensdagavond bij Roos. Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren yogi’s en we werken, zoals bij alle lessen, in kleine groepjes.

Moeder van alle yogavormen

Hatha Yoga kan gezien worden als de moeder van alle yogavormen; alle andere stijlen van yoga zijn daaruit ontstaan. Hatha staat voor een combinatie van zon (ha) en maan (tha). De actieve elementen en houdingen maken het lichaam losser, sterker en soepeler. Een constante bewuste ademhaling daarentegen creëert rust en kalmte in je lichaam en helpt je spanning of stress los te laten. De les eindigt met een heerlijke ontspanning.

Ben je wel nieuwsgierig, maar wil je liever eerst ervaren of deze vorm van yoga iets voor jou is? Neem dan gerust contact op. Een les uitproberen kan natuurlijk altijd.

Lieke

Yoga Leiderdorp