Ik stel me graag aan jullie voor: ik ben Tamara van Studio Gezondheid, orthomoleculair therapeut en OERsterk leefstijl deskundige. Mijn missie is om jou te helpen gezonder, fitter en energieker te worden.

Jarenlang had ik een drukke baan in het bedrijfsleven. En ook al voelde ik me omringd door inspirerende mensen, werkinhoudelijk voelde ik me nooit helemaal op mijn plek. Nadat ik in een burn-out belandde, gooide ik het roer om. Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken.

Leefstijl als medicijn

Een fit en sterk lichaam is een groot goed, dat gun ik jou ook! Vraag jij je af of jouw klachten in verband staan met leefstijl? Of je ook voeding als medicijn kan inzetten? Voeding kan bijvoorbeeld een enorme invloed hebben op het ontstaan, in stand houden en verergeren van ontstekingen in je lichaam. En andersom kun je door goede voeding ontstekingen in je lichaam doven en voorkomen.

Heb je last van je maag, darmen, hart- en vaatproblemen? Problemen met je huid, gewrichtsklachten (artrose/artritis), moeite met afvallen? Of heb je last van vermoeidheid, problemen met zwanger worden, flinke overgangsklachten of heb je depressieve gevoelens? Kun je wel wat inspiratie, kennis en handvatten gebruiken op weg naar meer vitaliteit?

Ik kan je helpen. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Dat doe ik door uitgebreid stil te staan bij je leefstijl, waarbij ik me richt op voeding, beweging en ontspanning, eventueel ondersteund door een aantal testen bij een onafhankelijk laboratorium voor meer inzicht.

Niet op een houtje bijten…

En wees niet bang, je hoeft niet op een houtje te bijten en ik ga je niet onderwerpen aan een heel streng regime, het is namelijk geen dieet en ook geen bootcamp 😊. We kijken stap voor stap naar wat bij jou past en hoe jij je comfortabel kunt blijven voelen terwijl we je leefstijl verbeteren. Een paar aanpassingen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning kunnen al een wereld van verschil maken. En ik weet hoe lastig het kan zijn, ik had zelf bijvoorbeeld een flinke koolhydraatverslaving en at zeker acht boterhammen per dag. Ik was de hele dag door aan het eten omdat ik steeds ‘dipjes’ had waarbij ik me trillerig en licht in mijn hoofd voelde. Verandering leek me onmogelijk. Toch, stapje voor stapje, heb ik dit weten om te buigen en ervaarde ik de voordelen in de vorm van meer energie, meer focus en een sterker lijf.

Je gaat super concreet met jezelf aan de slag, waarbij ik je help met inzicht in de oorzaak van je klachten. Als je begrijpt waar klachten vandaan komen, helpt dat enorm bij het doorzetten van de veranderingen die nodig zijn. Daarnaast krijg je op het gebied van voeding, ontspanning en beweging een op maat gemaakt plan, waar je heel praktisch mee aan de slag kunt.

Ik kijk er naar uit om samen met jou de weg naar meer gezondheid en vitaliteit in te slaan!

Sugar challenge

Volgende maand: De Studio Results en Studio Gezondheid Sugar Challenge! Doe mee met onze 7 daagse challenge waarbij je geen toegevoegde suikers eet en drinkt. De challenge duurt van 11 t/m 18 april, zodat we direct wat tegenwicht kunnen geven aan alle genuttigde paaseitjes 😊

In de nieuwsbrief van april volgt meer informatie!

Yoga Leiderdorp