In de studio worden diverse lessen aangeboden: Yin Yoga, Power Yoga, Hatha Yoga en Pilates.

Yoga

Yin Yoga is een fijne vorm van yoga waarbij je houdingen langer vasthoudt. Daardoor heb je tijd om dieper te ontspannen in de houding. Het is een rustige les die je uitnodigt om uit je hoofd en ín je lijf te komen. Bij Power Yoga draait het vooral om de actievere houdingen en hard werken. Hatha Yoga is actiever dan Yin Yoga, maar rustiger dan bijvoorbeeld Power Yoga. Het is een mooie mix die heel toegankelijk is voor mensen die wel actief met hun lijf bezig willen zijn, maar ook rust willen ervaren om hun lijf te voelen.

Pilates

Pilates is een spierversterkende training voor je lijf zonder gebruik van materiaal, Pilates is ontstaan om de spieren rondom buik en rug te versterken en het gehele lichaam van top tot teen in balans te krijgen. Door regelmatig Pilates-oefeningen te doen verbeteren je houding en je evenwicht en word je gehele lichaam flexibeler en sterker.

Kleine groepen

De Yoga- en Pilates lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor heb je lekker de ruimte en ben je verzekerd van voldoende aandacht van de instructeur.

Wat neem je mee?

Het is altijd prettig om een vestje of sokken mee te nemen zodat je je comfortabel blijft voelen. Als je een proefles komt volgen kun je een yogamat lenen van de studio. Als je regelmatig een yogales komt volgen dan neem je, in verband met hygiëne, je eigen mat mee.