Corona protocol

Per 12 mei 2021

 1. Houd je aan de algemene richtlijnen van het RIVM (hoest/nies aan de binnenkant van je ellenboog, gebruik papieren zakdoekjes en schud geen handen).
 2. Kom niet naar de studio bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Meld je in deze gevallen z.s.m. af. Kom niet naar de studio als een gezinslid koorts heeft.
 3. Voorkom contact tussen je handen en je gezicht.
 4. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 5. Er kan alleen op afspraak worden deelgenomen aan een les.
 6. Alle yoga en pilates lessen worden online gegeven of buiten in het park. De Personal yoga / pilates trainingen aan 1 of maximaal 2 personen kunnen binnen in de studio plaatsvinden.
 7. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je les binnen. Ben je eerder, wacht dan buiten. Verlaat asjeblieft binnen 5 minuten na afloop van je training/les de studio.
 8. Ga voordat je naar de studio komt thuis naar het toilet. Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet op de studio. Als je gebruik hebt gemaakt van het toilet, maak de contactdelen na gebruik ajb schoon met het aanwezige materiaal hiervoor.
 9. Was je handen voordat je komt 20 seconden lang met water en zeep thuis of bij het fonteintje in het toilet. Droog je handen goed. Gebruik een papieren handdoekje voor het gebruik van de kraan. Bij binnenkomst is het verplicht de desinfecterende handgel te gebruiken.
 10. Neem je eigen yogamat, handdoek en bidon mee voor tijdens de training en vul je bidon thuis. Props mogen worden gebruikt, neem een handdoek mee om eroverheen te leggen. Er wordt tijdelijk geen water of thee aangeboden op de studio.
 11. De kleedkamer is gesloten, je kunt hier wel je jas en spullen neerleggen. Kleed je thuis om.
 12. De sporter dient alle gebruikte materialen waarvan hij gebruik maakt te reinigen en te desinfecteren met het aangeboden schoonmaak materiaal.
 13. De trainers geven de komende periode geen hands-on adjustments, met andere woorden: correcties en dergelijk worden alleen verbaal gegeven.
 14. Voel je vrij om een mondmasker te dragen voor-, tijdens en/of na de les.