Mindfulness

Leef je op de automatische piloot? Heb je last van spanning, stress, burn-out, slecht slapen of pijnklachten? Of wil je graag meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is onze vierweekse beginnerscursus mindfulness iets voor jou!

Gericht aandacht geven aan het hier en nu

Mindfulness krijgt nogal eens het stempeltje ‘zweverig’ mee. Terwijl mindfulness niets meer en niets minder is dan het gericht aandacht geven aan het hier en nu. Je concentreren op waar je nu mee bezig bent. Ben je in gesprek, concentreer je dan op je gesprekspartner en niet op wat je gaat eten vanavond. Ben je aan het sporten, concentreer je dan op je lijf, op de beweging, op je adem. Probeer je aandacht te houden bij de dingen die je doet en je zult merken dat je productiever wordt en tegelijkertijd meer rust in je hoofd en lijf krijgt.

Schakelen tussen doen en zijn

De kracht van mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en om telkens naar jezelf terug te keren. Dankzij mindfulness leer je anders omgaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je dagelijks leven meer in balans zal zijn. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever.

Minder stress en meer genieten

Verlang je er ook naar zelfbewuster en vitaler in het leven staan en de regie over je eigen leven terug te krijgen? Wil je weer leren voelen wat goed en gezond is voor jezelf, hoe je stress kunt loslaten en de juiste keuzes maakt in de hectiek van alledag? Dan is onze beginnerscursus mindfulness echt iets voor jou!

Vierweekse beginnerscursus mindfulness in de Leyhof

Tijdens deze vierweekse training leer je om meer ‘erbij’ te zijn, de automatische piloot uit te schakelen en bewuste keuzes te maken. In vier sessies van 75 minuten leer je de basis van mindfulness. Elke les behandelt een ander thema; vaste onderdelen in elke les zijn meditatie en aandachtsoefeningen.

Docente

De training wordt verzorgd door Anne Jeen, docente mindfulness, compassie en yoga. Opgeven of graag eerst wat meer informatie? Neem contact op met Anne Jeen via anne@liveintheflow.nl of 06 – 3412 8215.

Meer informatie en tarieven

Data van de lopende cursus:

Vrijdagavond 20 en 27 november, 4 en 11 december 2020

Tijd

19:30-20:45

Tarieven

Deze vierweekse training kost € 120,-. Ben je lid van Studio Results! in de Leyhof, dan betaal je slechts € 99,-.

 

Ja ik wil meer informatie!

Testimonials Mindfulness

Tempo wat bij je past

“De cursus is goed gestructureerd. Na elke les krijg je een kleine samenvatting van die dag mee naar huis. Dit is heel fijn, maar het belangrijkste vond ik dat Anne heel goed let op het tempo dat bij jou past en wat jij fijn vindt. Ze voelt heel goed aan wanneer jij wel of juist nog niet ergens mee wil beginnen. De lessen zijn daardoor heel prettig om bij te wonen. Ook bouwt ze vanaf het begin een vertrouwelijke sfeer op waarin je veel persoonlijke dingen kwijt kan als daar behoefte aan is.”

Rosanna

Passionate instructor

“I always wanted to take a Mindfulness course and I am definitely happy with the one I took. Anne is a really great instructor! She is very passionate about mindfulness and that really helps us as a group to get into it too! She always gave us space to express ourselves and we were free to say how we felt, without any judgments. She was very helpful and has really good advice. It was easy to follow the course and it taught me how to appreciate the present moment. I also learned how to deal with stress better and remain calm in situations. Most importantly, the course really felt like much needed therapy in the moment, but also very useful for the future. I would definitely recommend it! “

Masha

Inspirerend en warm

“Tijdens het volgen van de mindfulness groepscursus zorgde Anne ervoor dat ik me open&rustig kon voelen; ze gaf een goede en duidelijke uitleg en is inspirerend voor veel mensen. Want wat ze uitstraalt is warmte en liefde. Na deze cursus heb ik geleerd om meer aandacht aan mezelf te geven en gaf dit me een goede persoonlijke ontwikkeling. Ik ga het zeker meenemen voor de komende tijd.”

Anoniem