Ik ben Anne Jeen. Ik vind het erg belangrijk om balans in het leven te houden en hierin ook iets te kunnen betekenen voor anderen.

Toen ik 15 jaar oud was, kreeg ik epilepsie en veranderde mijn leven volledig. Yoga en mindfulness hielpen mij toen om te dealen met dat wat op mijn pad kwam. Mijn grootste levensles is hoe belangrijk het is balans te houden tussen de geest en het lichaam. Yoga en mindfulness helpen me hierbij.

Na het behalen van mijn bachelor International Studies aan de Universiteit Leiden heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en yogadocent en mindfulnesstrainer te worden en op deze manier iets voor mensen te kunnen betekenen. Inmiddels ben ik ook compassietrainer en fitnesstrainer en blijf ik me steeds verder hierin verdiepen.

Ik heb mijn eigen bedrijf opgestart: Live in the Flow. Daarnaast geef ik diverse soorten yogalessen op meerdere locaties waaronder nu ook bij Studio Results!

Het is het steeds weer mooi om een les te geven en te zien dat deelnemers de aandacht bij zichzelf houden, hun eigen lichaam voelen en volgen zonder een oordeel. Wanneer ze de les verlaten met een bepaalde tevredenheid en dankbaarheid, dan ga ik met een glimlach en nieuwe inspiratie terug naar huis!

Ik verheug me op de lessen bij Studio Results! en kijk ernaar uit je te ontmoeten. Kom gerust langs voor een proefles.