Bij Yoga Leyhof zijn alle docentes gecertificeerd en betrokken. We kiezen ervoor om in kleine groepen les te geven zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en op eigen niveau kan trainen. Of je nu wilt starten met Yoga of al een ervaren yogi bent, we helpen je graag je Yoga- en/of Pilates beoefening naar een hoger plan te tillen. Kom gerust een proefles bij ons volgen zodat je zelf kunt ervaren of onze manier van lesgeven bij je past.

Ik ben Jurek van Duyvenvoorde. (200RYT) Yoga leraar.

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga.

Sindsdien is mijn leven heel erg veranderd. Yoga leert mij dat door de ademhaling, het eerste en het laatste dat we doen op deze mooie aarde, ik altijd mijn balans kan vinden.

In mijn Yin Yoga les kun je een ontspannen, veilige sfeer verwachten. Waarin jij jezelf kan ervaren in lichaam en geest.

Ik ben Wendy Manders. Yoga en ik? Liefde op het eerste gezicht. Al vijftien jaar.

Toen ik begon met yogalessen geven, ben ik gestart met ashtanga vinyasa yoga; een krachtige en dynamische vorm van yoga. In de afgelopen jaren zijn mijn yogalessen van karakter veranderd; van een krachtige, fysieke benadering ben ik langzaam overgestapt naar een meer subtiele en stille benadering. Hieruit blijkt maar weer dat de yoga-reis een continu proces is. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en dat zorgt steeds opnieuw voor inspiratie en energie.

Ik heb mijn eigen yogastudio in hartje Leiden: Yoga Sucasa. Bij Studio Results! geef ik in vier avonden een beginnerscursus iRest yoga nidra.

Ik ben Anne Jeen. Ik vind het erg belangrijk om balans in het leven te houden en hierin ook iets te kunnen betekenen voor anderen.

Toen ik 15 jaar oud was, kreeg ik epilepsie en veranderde mijn leven volledig. Yoga en mindfulness hielpen mij toen om te dealen met dat wat op mijn pad kwam. Mijn grootste levensles is hoe belangrijk het is balans te houden tussen de geest en het lichaam. Yoga en mindfulness helpen me hierbij. Ik heb onder andere door mijn eigen ervaringen ervoor gekozen om mijn hart te volgen en yoga-, compassie en mindfulnesstrainer te worden.

Ik verheug me op de lessen bij Studio Results! en kijk ernaar uit je te ontmoeten. Kom gerust langs voor een proefles.

Ik ben Marlous Jespers. Ooit nam een studiegenootje me mee naar een yogales in Amsterdam. Sindsdien is yoga niet meer weggeweest uit mijn leven.

Yoga brengt de innerlijke rust waar we in deze drukke tijden allemaal naar op zoek zijn. Het leert je open-minded te zijn en het moment te nemen zoals het komt. Het maakt zacht en vriendelijk. Ik voel me bevoordeeld dat ik yogadocent mag zijn, om zo ook anderen het mooie gevoel dat yoga geeft zelf te laten ervaren.

Ik ben gecertificeerd docent Ashtanga Yoga, maar ook heb ook intensief Iyengar Yoga beoefend. Daarnaast geef ik Hatha Yoga, Yin Yoga en Pilates. Ik hoop je te verwelkomen in mijn lessen.

Ik ben Suzette Steenberg en ben van oorsprong Zuid-Afrikaanse. In april 1999 ben ik, met mijn man en twee dochters, verhuisd naar Nederland.

Vanwege mijn passie voor bewegen ben ik een een sportopleiding gaan volgen en inmiddels ben ik alweer 16 jaar werkzaam in de sportbranche.

Na een rugblessure ben ik op advies van mijn therapeut yoga- en pilateslessen gaan volgen en een nieuwe passie was geboren. Ik ben nu zelf een gecertificeerd yoga- en pilatesdocent en ben blij dat ik het team van Results! mag versterken!


Ik ben Lieke Bodde, eigenaar van Results! Yoga & Pilates.

In de studio geef ik, naast Medisch Fitness en Personal Training, regelmatig de Yoga & Pilates lessen. Als zelfstandig ondernemer en moeder weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken voor sport en ontspanning.

Als je een druk leven leidt is het juist extra belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Tijdens de lessen op de studio neem je de tijd om je lichaam te voelen, te werken aan sterke en soepele spieren en tegelijkertijd je geest te ontspannen. Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren.

Meer over mijn achtergrond en visie lees je hier >>>

Mijn naam is Renske.

Ik geef sinds enkele jaren in binnen en buitenland yin yoga en yoga nidra. Via het volgen van opleidingen, workshops en retreats ben ik dichter bij mezelf gekomen, durf ik authentieke keuzes te maken in vertrouwen en in liefde. Dit is wat het yoga pad mij heeft gegeven.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.