Yoga Nidra

Ben je ook zo druk? Zijn bijna al je dagen volgepland, ren je van het ene naar het andere en loopt je hoofd over van alle dingen die je nog wilt of moet doen? Hoog tijd om pas op de plaats te maken en een avond uit te plannen voor jezelf. Een avond waarop je de diepe ontspanning van Yoga Nidra kunt ervaren.

Yoga Nidra is een begeleide meditatiemethode, aangepast aan de omstandigheden van het moderne leven. Dankzij Yoga Nidra ervaren mensen minder stress, minder slaapproblemen, minder last van acute of chronische pijn, meer energie, zelfvertrouwen en plezier. Deze eenvoudige meditatietechniek kan liggend of zittend worden gedaan. Het is eenvoudig te leren en gemakkelijk te beoefenen. Het kan door iedereen worden gedaan, ongeacht je fysieke vaardigheden of ervaring met meditatie. 

 

Workshop Yoga Nidra elke 3e maandag van de maand

 

Tijdens de workshops neemt Renske je mee in een begeleide meditatie naar binnen. Er is veel aandacht voor stilte, ademhaling, visualisaties en het focussen op voelen en horen. Het is een reis door alle lagen van ons bewustzijn en een thuiskomen in jezelf. Je krijgt inzicht in wat yoga nidra inhoudt, wat het kan doen voor jou en je leert loslaten in totale ontspanning. 

Yoga nidra leert je hoe je diep in de rustgevende, tijdloze staat van zijn begeeft die je lichaam verzacht en je helpt om uit te rusten. Door te rusten kun je je weer gezond gaan voelen, niet alleen op het lichamelijke maar ook op het mentale en emotionele niveau. 

‘With a still mind you realize your own true nature.’ -Swami Satyananda Saraswati 

 

Praktische info 

 

De workshops worden gegeven op elke derde maandag van de maand van 20.00 – 21.30 uur door Renske. De kosten zijn € 22,-

Data 2020: 21 december

Data 2021: 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni

Opgeven of graag eerst wat meer informatie? Neem gerust via onderstaand formulier contact met ons op.

 

Ja ik wil meer informatie!