Onze docenten

Yoga docenten Leiderdorp

 

Onze Yoga & Pilates docenten zijn allen gecertificeerd, ervaren en betrokken. We kiezen ervoor om in kleine groepen les te geven zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en op eigen niveau kan trainen. Of je nu wilt starten met Yoga of al een ervaren yogi bent, we helpen je graag je Yoga & Pilates beoefening naar een hoger plan te tillen. Kom gerust een proefles bij ons volgen zodat je zelf kunt ervaren of onze manier van lesgeven bij je past.

 

Suzette: Pilates, Yin Yoga, Ashtanga Yoga en diverse specialisaties

Ik ben van oorsprong Zuid-Afrikaanse. In april 1999 ben ik, met mijn man en twee dochters, verhuisd naar Nederland. Vanwege mijn passie voor bewegen ben ik een een sportopleiding gaan volgen en inmiddels ben ik alweer 20 jaar met veel plezier werkzaam in de sportbranche. Na een rugblessure ben ik op advies van mijn therapeut yoga- en pilateslessen gaan volgen en een nieuwe passie was geboren. Voor mij is de connectie tussen lichaam en geest heel belangrijk . Het zelfgenezende vermogen van het lichaam vind ik fasinerend en daarom heb ik onlangs de opleidingen Reiki I en Reiki II afgerond.

In mijn zoektocht naar een gezond lichaam en een gezonde geest heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben blij dat ik het team van Results! mag versterken!

Relevante opleidingen
Yoga & Pilates: Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Do-In Yoga, Pilates
Specialistaties: zwangerschapspilates, pilates bij rugklachten
Gewichtsconsulent (LOI) en sportvoeding adviseur(LOI)
Life coach (NTI), Allround sportdocent (AALO), Les Mills RPM en Body pump instructeur

 

Marlous: Hatha Yoga, Yin Yoga

Ooit nam een studiegenootje mij mee naar een yogales in Amsterdam. Sindsdien kan ik mij een leven zonder yoga niet meer voorstellen.

Yoga brengt de innerlijke rust waar we in deze drukke tijden allemaal naar op zoek zijn. Het leert je open-minded te zijn en het moment te nemen zoals het komt. Het maakt zacht en vriendelijk. Ik voel me bevoordeeld dat ik yogadocent mag zijn, om zo ook anderen het mooie gevoel dat yoga geeft zelf te laten ervaren. Ik hoop je te verwelkomen in één van mijn lessen.

Relevante opleidingen:
Ashtanga Yoga docenten opleiding
Pilates opleiding
Diverse cursussen/workshops waaronder Yin Yoga en Iyengar yoga 

 

Ik ben Jurek van Duyvenvoorde. (200RYT) Yoga leraar.

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga.

Sindsdien is mijn leven heel erg veranderd. Yoga leert mij dat door de ademhaling, het eerste en het laatste dat we doen op deze mooie aarde, ik altijd mijn balans kan vinden.

In mijn Yin Yoga les kun je een ontspannen, veilige sfeer verwachten. Waarin jij jezelf kan ervaren in lichaam en geest.

 

Renske: Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie en mindfulness

Tijdens een burn-out in 2010 kwam ik thuis te zitten met veel vragen over mijzelf, m’n lichaam en hoe het zover had kunnen komen. Ik probeerde een yogales en sinds die eerste les wist ik dat ik iets heel belangrijks had gevonden voor mezelf. Het gaf me tijd voor mezelf, rust en liefdevolle vriendelijkheid naar mezelf.

In mijn lessen combineer ik pranayama, visualisaties en meditatie in de verschillende houdingen. Ik stimuleer om naar binnen te keren, op reis te gaan en weer verbinding te voelen met het lichaam, de stilte in het hoofd en de liefde in het hart. Mijn passie is om een ruimte te creëren waarin men zich veilig kan voelen en zichzelf kunnen herinneren aan wat je bent: onbegrensd, prachtig en stralend. Mijn mantra is: je hoeft niks te bewijzen en je hoeft niks te veranderen.

Relevante opleidingen:
200 uur yin yoga training (2014)
50 uur yoga nidra training (2018)
opleiding coach (2020)
Verschillende cursussen en workshops in meditatie, mindfulness, breathwork, Tibetan Energetic Healing (Rigpa)

 

 

Lieke: Power Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga

Sinds 1998 werk ik in de sportbranche. Na een blessure kwam ik in contact met Ashtanga Yoga en dit heeft mij veel goeds gebracht. Yoga doe je zowel op de mat als buiten de mat en hierin zit voor mij de kracht van yoga. De dingen die je in de yogales leert kun je vaak toepassen in het dagelijkse leven, zowel op fysiek als mentaal vlak. Als eigenaresse van de studio geef ik, naast Medisch Fitness en Personal Training, regelmatig de Yoga & Pilates lessen. Tijdens deze lessen krijg je de tijd om je lichaam te voelen, te werken aan sterke en soepele spieren en tegelijkertijd je geest te ontspannen. Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren.

Relevante opleidingen
Yin/Yang Yoga Teacher Training RYT-200 (2018)
Power Yoga, Vinyasa Yoga level I en II (2015 / 2018)
Yin Yoga level I en II (2017 / 2018)
Personal Trainer, Medisch Fitness trainer, Corrective Exercise Specialist
Diverse specialisaties

 

Anne: mindfulness, compassie, Yin Yoga, Power Yoga

Ik ben Anne. Op jonge leeftijd is er veel op mijn pad gekomen en kwam ik erachter dat het niet zo vanzelfsprekend is om gezond te zijn. Om te leren hiermee om te gaan ben ik me gaan verdiepen in mindfulness, yoga en compassie. Door het beoefenen van mindfulness, yoga en compassie leer je te erkennen wat er is, dit toe te laten en te accepteren. Door jezelf de vraag te stellen “wat heb ik nodig en waar word ik blij van’, kom je dichter bij jezelf. Het opmerken wat het lichaam kan, op jouw eigen niveau en manier en het bewegen met aandacht voor de ademhaling ondersteunt dit proces op een ander vlak.

Ik geef met veel plezier de mindfulness trainingen bij Yoga Leiderdorp!

Relevante opleidingen:

  • mindfulness en compassie trainster (See True)
  • yin/yang yoga docente 200 RYT (AALO)

 

Marise: Do-In, Yin Yoga

Mijn naam is Marise Bartels (1977) en ik woon in Voorhout.

Bij Studio Results! geef ik de workshops Do-In. Daarnaast geef ik les in Yin Yoga, massages, meditatielessen en werk ik individueel met mensen. Allemaal op basis van een holistische kijk, elk mens heeft weer iets anders nodig en ik werk daarom voornamelijk intuïtief met de kennis en technieken die ik in mijn opleidingen heb opgedaan. Ik heb een praktijk voor massage, bewustwording en Do-In, www.hetlevenbeweegtje.nl

Relevante opleidingen:

4 jarige opleiding Klassieke Shiatsu 
Basisopleiding Do-In en Stoel Do-in bij Claudia Heijdel
3 jarige opleiding Do-In bij Lilian Kluivers 
Opleiding NGS Sportmassage
Diverse modules orthomoleculaire voeding/ leefstijl 
Opleiding Energetische Therapie
Ruim 17 jaar ervaring in lesgeven, massage en intuïtief/ energetisch werk.