yoga nidra

Ben je ook zo druk? Zijn bijna al je dagen volgepland, ren je van het ene naar het andere en loopt je hoofd over van alle dingen die je nog wilt of moet doen? Wat denk je ervan om hier verandering in aan te brengen? Om even stil te staan en de tijd te nemen voor jezelf? Om echt te ontspannen, te rusten, en om een nieuw evenwicht te brengen in je leven, een fijne balans tussen activiteit en rust? Als dit je aanspreekt geef je dan op voor de vierweekse cursus iRest Yoga Nidra.

iRest Yoga Nidra is een meditatiemethode gebaseerd op de oude traditie van Yoga Nidra en aangepast aan de omstandigheden van het moderne leven. Bij regelmatig oefenen stelt iRest Yoga Nidra je in staat om elke situatie in je leven aan te gaan met een gevoel van vrede en welzijn, hoe uitdagend of moeilijk die situatie ook is. Dankzij iRest Yoga Nidra ervaren mensen minder stress, minder slaapproblemen, minder last van acute of chronische pijn, meer energie, zelfvertrouwen en plezier.

Eenvoudig te leren

Deze eenvoudige meditatietechniek kan liggend of zittend worden gedaan. Het is eenvoudig te leren en gemakkelijk te beoefenen. Het kan door iedereen worden gedaan, ongeacht je fysieke vaardigheden of ervaring met meditatie. Yoga Nidra brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. Daarnaast heeft Yoga Nidra tot doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress. Je zult merken dat je beter en dieper slaapt, je je beter kunt concentreren, meer rust, creativiteit en energie hebt en dat je immuunsysteem sterker wordt. Het beoefenen van Yoga Nidra kan helpen bij angsten, depressie en burn-out.Eenmaal geleerd, biedt iRest Yoga Nidra een set hulpmiddelen voor het leven.

Traditionele yoga in combinatie met westerse psychologie en neurowetenschappen

iRest Yoga Nidra is ontwikkeld door Dr. Richard Miller, een spirituele leraar, auteur, yogaloog, onderzoeker en klinisch psycholoog, die traditionele yogapraktijken combineerde met westerse psychologie en neurowetenschappen. Het wordt wereldwijd door duizenden mensen beoefend en onderwezen in een breed scala van omgevingen, waaronder gezondheidscentra, scholen, buurthuizen, yogastudio’s, gevangeniscentra en militaire ziekenhuizen. iRest Yoga Nidra is in wetenschappelijke onderzoeken effectief gebleken voor aandoeningen zoals chronische pijn, slaapproblemen, depressie en angst en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Wil je meer lezen over Yoga Nidra, klik dan hier.

Beginnerscursus bij Studio Results! 

De beginnerscursus iRest Yoga Nidra bestaat uit vier avonden. Elke avond is er, naast de begeleide meditatie, uitleg van de theorie en ruimte voor vragen en reflectie na afloop. Je zult meer baat hebben van iRest Yoga Nidra als je elke dag wat tijd reserveert om te oefenen. Daarom ontvang je de geluidsopname van de meditatie, inclusief eenvoudige opdrachten om iRest in je dagelijkse leven te integreren.

Praktische info

Deze vierweekse training kost €120. Ben je lid van Studio Results! in de Leyhof, dan betaal je slechts €99. Data van de komende cursus: alle cursussen zijn uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip i.v.m. de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus. De training iRest Yoga Nidra wordt gegeven door Wendy. Opgeven of graag eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.