Small Group Yoga

Wil je graag yoga doen en vind je het fijn om dit samen met je partner, vrienden of collega’s te doen, kun je kiezen voor small group yoga. Door samen te bewegen kun je elkaar motiveren, zijn de kosten lager dan bij personal yoga en heb je nog steeds voldoende individuele aandacht. Hierdoor kun je de houdingen op een voor jou prettige en veilige manier uitvoeren. Doordat de docent(e) iedereen voldoende aandacht kan geven en waar nodig de houdingen aan kan passen, werk je altijd op je eigen niveau, terwijl je genoeg persoonlijke uitdaging krijgt waar dat mogelijk is. Het tijdstip van de les bepaal je samen met de docent(e).

De ruimte exclusief voor jou en je groep

 

Binnen de small group yogasessies kun je met twee tot vier mensen deelnemen. De samenstelling van de groep is onder andere afhankelijk van de gezamenlijke wensen, yoga-ervaring en de fysieke mogelijkheden van de verschillende deelnemers. Tijdens de sessies is de ruimte exclusief voor jouw groep, zodat je in een fijne sfeer kunt bewegen en ontspannen. Voor deelname aan de small group lessen, dien je zelf je eigen small group samen te stellen.

 

Welke yogastijl kies je?

 

Er zijn diverse yogastijlen die je kunt beoefenen tijdens de small group yoga sessies: hatha yoga, yin yoga, yoga nidra, power yoga en vinyasa yoga. Samen met je docent(e) bepaal je welke stijl het meest geschikt is voor jullie groep. Het grote voordeel van yoga beoefenen in je eigen groep is dat je ook een combinatie van de verschillende stijlen kunt maken. Bijvoorbeeld een yin-yang yoga les waarbij je start met rustige en ontspannende yin houdingen die je helpen om uit je hoofd en in je lijf te komen. In de loop van de les kunnen dan steeds meer fysiek uitdagende houdingen uit de power yoga toegevoegd worden waarmee je werkt aan een sterker en soepeler lichaam. Wil je een andere combinatie van stijlen kun je dit altijd bespreken met je docent(e).

Lees meer informatie over onze verschillende stijlen onder de subkopjes Hatha Yoga, Yin Yoga en Yang Yin Yoga.

Heb je interesse? Neem dan via onderstaand formulier contact op voor meer informatie.

Ja ik wil meer informatie!

Yoga Leiderdorp