Yoga Basics

Yoga basics is een les met veel aandacht voor de basis van de verschillende yoga houdingen. Je krijgt elke week een gevarieerde les met elementen uit hatha-, vinyasa-, power- en yin yoga. De les is geschikt voor iedereen, zowel beginnende als meer ervaren yogi’s. Beginnende yogi’s kunnen op een rustig tempo kennismaken met de verschillende stijlen en meer ervaren yogi’s gaan ‘back to basics’ en daardoor meer de diepte in bij de houdingen. Doordat je de tijd krijgt om goed de houding te ervaren en te verfijnen, leg je een stevige basis voor je yogabeoefening.

 

Een mooie mix

 

Bij yoga basics draait het vooral om de basis: stevig met je voeten op de grond staan, aandacht voor de ademhaling, voelen welke spieren er aan het werk zijn tijdens de actieve houdingen en welke spieren je mag ontspannen in de rustige yin houdingen.  Door de mooie mix van de verschillende stijlen ontwikkel je kracht, uithoudingsvermogen en een soepel lichaam. De yoga basics les wordt gegeven op donderdag avond 19:45-21:00.

 

Wat neem je mee?

 

Neem een vest of sokken mee zodat je je comfortabel blijft voelen. Een yogamat graag zelf meenemen – tenzij je een proefles bijwoont. Bolster, yogariem, blokken en dekens zijn aanwezig op de studio.

 

Proefles of proefkaart

Wil je één of meerdere lessen komen uitproberen en de sfeer van de studio komen proeven? Geef je dan hiernaast op voor een proefles of een 5x proefkaart! Kosten € 7,50 voor de losse les en € 55,- voor de 5x proefkaart. Inclusief gebruik van mat, bolster, blokken en andere props.

Yoga Leiderdorp