Zondagmiddag Yoga

Ontspannen zondagmiddag yoga

Elke laatste zondag van de maand wordt er van 14:00-15:15 een extra yogales aangeboden*. De zondagmiddag les zal elke maand een ander thema behandelen. Binnen de les wordt gevarieert met verschillende yogastijlen; de ene keer zitten er meer hatha elementen in de les, de volgende keer meer yin elementen of meditatie. Het tempo en de intensiteit van de les dragen bij aan dat ontspannen zondagmiddag gevoel. Na de les ben je welkom voor een kopje thee  met wat lekkers erbij!

 

Extra inhaalmoment

Heb je een les gemist van je leskaart of nog een credit over deze kalendermaand? Dan ben je vanaf 22 januari 2024 van harte welkom op de zondagmiddag yoga les van Daniëlle. Mocht je graag willen deelnemen, maar heb je geen credits meer over of ben je nog geen lid, dan kun je eenvoudig via de webshop een losse yogales aanschaffen. 

 

Zondagmiddag yoga geschikt voor elk niveau

De zondag les is geschikt voor alle niveaus en voor iedereen die extra tijd voor zichzelf wil nemen om op te laden en naar binnen te keren. De beginnende beoefenaar heeft door het rustige tempo voldoende tijd om de houdingen te verkennen. De meer gevorderde yoga beoefenaar kan door op een rustig tempo te werken vanuit de basis, meer inzicht krijgen in zijn of haar yoga practice. Doordat er met thema’s wordt gewerkt, neem je altijd wat stof tot nadenken mee naar huis. Als je het leuk vindt om nét wat meer diepgang in de les te hebben, dan is deze les wat voor jou!

 

Wat neem je mee?

Neem een vest of sokken mee zodat je je comfortabel blijft voelen. Een yogamat graag zelf meenemen, tenzij je een proefles bijwoont. Bolster, yogariem, blokken en dekens zijn aanwezig op de studio.

 

*Tenzij het op een feestdag valt, dan is het een week eerder. Zie Virtuagym voor exacte data en inschrijven voor de les.

 

Yoga Leiderdorp